torsdag 21 maj 2009

Kanotveckan

I veckan har vi varit i Åmsele, hos Mikael Eklund, Aktiv Fors, och paddlat. Vi har testat både forskajak och kanadensare, givetvis var kajakerna roligare, men det var kanadensare vi enligt schema skulle köra. Men jag tror att nu är klassen helt överens om att vi måste få in en kajakvecka på schemat!! Skitkul var det att leka i forsarna, fast klart roligast med kajakerna, men vi testade ju givetvis med kanadensarna också och fick lära oss en hel del, iallafall för mig nytt, bla att tömma dem på djuptvatten, vilket inte var helt lätt. Så blöt har man blivit ett antal gånger i veckan...
Vi fick även frågan om vi hade lust att åka på en forsränning, eftersom de behövde folk i båtarna till en reklamfilm, GIVETVIS ville vi det!! Så nu är vi även filmade på vår lilla forsfärd, antagligen både första och sista gången man har en helikopter som flyger och sprätter upp vatten på en i det läget.... Men det var kul, och vilket ställe Forsknäckarna har, det är väl värt ett besök!
Det var en kort men rolig vecka och nu ska vi packa om i helgen, för forsränningsutbildning och klätterutbildning de två nästkommande veckorna.

Inga kommentarer: